AMIKO
DIGITALE ONTVANGERS
AMIKO STHD-8820 CICX E

Amiko STHD-8820 CICX E

Specificaties

  • Combo tuner (DVB-S2 + DVB-T)
  • Interne kaartlezer
  • CI slot
  • Helder alfanummeriek VFD display
  • Tijdloos ontwerp
  • PVR functionaliteiten
  • Tot 6000 radio en televisie kanalen programmeerbaar

De Amiko STHD-8820 CICX E PVR beschikt over zowel een satelliet (DVB-S2) als een terrestrische (DVB-T) tuner. Zodoende kunt u zowel genieten van satelliet ontvangst als digitenne.

De Amiko STHD-8820 CICX E PVR beschikt over een interne Conax kaartlezer en een CI slot.De Amiko SHD-8820 CICX E PVR is uitgerust met een helder en duidelijk af te lezen alfanummeriek VFD Display. De ontvanger is compact en tijdloos vormgegeven. Tevens kunt u door het aansluiten van een extern opslag medium opnames maken. De ontvanger biedt volwaardige PVR functionaliteiten. De opnames kunt u op elk gewenst moment terugkijken. Timeshifting behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u live uitzendingen pauzeren en uitgesteld afspelen.Wanneer u de ontvanger aansluit op het internet kunt u Youtube video's op uw televisie afspelen. De hoeveelheid content wordt hierdoor expansioneel uitgebreid. Indien de ontvanger is aangesloten op het internet kunt u ook de meest recente weersverwachtingen opvragen en RSS feeds uitlezen.

Dankzij de eenvoudig te begrijpen menu structuur is de ontvanger gemakkelijk te bedienen. Met behulp van de elektronische programma gids krijgt u inzicht in de zender programmering. Ook teletekst behoort tot de functionaliteiten. Het zappen van kanalen gaat zeer voorspoedig. Binnen een seconden schakelt de ontvanger over naar een ander kanaal. U kunt tot 6000 radio en televisie kanalen programmeren.

Downloads
 
Voor vragen en extra ondersteuning bezoekt u onze community website www.cabsat.nl
Vu+ Xsarius Coolstream Topfield Homecast