AMIKO
DIGITALE ONTVANGERS
AMIKO SHD-8240CICX E

Amiko SHD-8240CICX E

Specificaties

  • Single tuner
  • Leverbaar met satelliet (DVB-S2) of kabel (DVB-C) tuner
  • Full-HD
  • Youtube
  • PVR-Ready

De Amiko SHD-8240CICX E levert Full HD beeld prestaties. Prachtige beelden worden uw huiskamer binnengehaald.

Deze zeer goed betaalbare ontvanger is uitgerust met een 4 cijferig LED Display, interne Conax kaartlezer, common interface slot en ethernet aansluiting. De ontvanger is compact en tijdloos vormgegeven. Tevens kunt u door het aansluiten van een extern opslag medium opnames maken. De opnames kunt u op elk gewenst moment terugkijken. Timeshifting behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunt u live uitzendingen pauzeren en uitgesteld afspelen. De Amiko SHD-8240 CICX E beschikt over een verwisselbare tuner. Hierdoor kan de ontvanger zowel gebruikt worden voor de ontvangst van satelliet als kabel televisie.

Wanneer u de ontvanger op internet aansluit kunt u Youtube video's op uw televisie afspelen. De hoeveelheid content die u kunt afspelen wordt hierdoor expansioneel uitgebreid. Indien de ontvanger is aangesloten op het internet kunt u ook de meest recente weersverwachtingen opvragen en RSS feeds uitlezen. De ontvanger biedt ondersteuning voor het bewerkstelligen van een draadloze internet verbinding middels een USB WIFI stick.

Dankzij de eenvoudig te begrijpen menu structuur is de ontvanger gemakkelijk te bedienen. Met behulp van de elektronische programma gids krijgt u inzicht in de zender programmering. Ook teletekst behoort tot de functionaliteiten. Het zappen van kanalen gaat zeer voorspoedig. Binnen een seconden schakelt de ontvanger over naar een ander kanaal.

Downloads
 
Voor vragen en extra ondersteuning bezoekt u onze community website www.cabsat.nl
Vu+ Xsarius Coolstream Topfield Homecast